
Jeg er en erklæret foodie - jeg lever for at spise og ikke omvendt. Jeg tænker på mad hele tiden og jeg værdsætter altid et godt veltilberedt måltid. Når man nu er så glad for mad som jeg er, sætter det sig til sidst lidt på maven og lidt på lårene. Så jeg forsøger at lave retter med et lavt kalorieindhold, der stadig smager fantastisk og mætter.
Sider
▼
lørdag den 26. maj 2012
Perfekt sommerfrokost
eller aftensmad....
Den her store squashpandekage plejer jeg at lave når jeg spiser aftensmad alene, den tager kun 15 minutter og lave og så smager det bare lækkert.
2 æg
1 bæger æggehvide
15 gram mel
150 gram squash
20 gram skinke skåret i små tern
Salt & peber
Masser af purløg (du kan også bruge forårsløg eller frisk basilikum)
Riv squashen og stil den til at dryppe i et dørslag med lidt salt over.
Rør et æg og mel sammen, vrid squashen fri for væske og bland det i sammen med purløg og skinke.
Hæld det i en varm pande og skru ned for varmen, så "pandekagen" ikke går fra hinanden når den skal vendes, her er det med at være tålmodig så det ikke brænder på men bliver stegt ordenlig, for ellers går den i stykker når den skal vendes ( tro mig, been there), samtidig steger du et spejlæg på en pande. Læg den oven på pandekagen og server.
Så har du en ret indeholdende 248 kalorier, med 74 kalorier pr. 100 gram, 7,4 g. protein, 2,8 kulhydrat, 3,8 g. fedt.
Hvis du kan lide mine opskrifter og gerne vil vide hvornår der kommer nye, så følg bloggen på Facebook og Bloglovin'
Mmm det ser super lækkert ud! Skal helt sikkert afprøves en aften, hvor manden er ude af huset :D
SvarSletJa det er også rigtig lækkert :)
Sletmmmh, ser SÅ lækkert ud (:
SvarSletnammenam :D
/Maria Silje
http://www.hairbymariasilje.dk/2012/05/vind-produkter-fra-derma-eco-woman.html
Ja det er det også, og sundt og nemt :-)
SletNetop lavet dette til frokost... Tilføjet lidt kød og brugt lidt champignon for at give lidt mere at tygge i MUMS!!!!!!!!! tak for mad siger jeg bare - må så meget i gang med flere af dine opskrifter ;)
SvarSletSkal forsøge mig med denne i løbet af næste uge, men har dog lige et spørgsmål :)
SvarSletDer står man skal bruge
2 æg
1 bæger æggehvide
Den ene æg blandes med mel, og det andet bruges som spejlæg? Men hvad skal man bruge et bæger æggehvide til? :)
Hej AJ
SletDet ene æg blandes med æggehvide og mel :)
Vh. Line
Så fik jeg lavet dem :)
Slet- Rigtig god opskrift :)
Bare lige en kommentar til AJ's indlæg; Jeg lavede den bare med det ene æg uden æggehviden, og det fungerede super ;)
SvarSlet