Sider

lørdag den 26. maj 2012

Perfekt sommerfrokost


eller aftensmad....

Den her store squashpandekage plejer jeg at lave når jeg spiser aftensmad alene, den tager kun 15 minutter og lave og så smager det bare lækkert.

2 æg
1 bæger æggehvide
15 gram mel
150 gram squash
20 gram skinke skåret i små tern
Salt & peber
Masser af purløg (du kan også bruge forårsløg eller frisk basilikum)

Riv squashen og stil den til at dryppe i et dørslag med lidt salt over.

Rør et æg og mel sammen, vrid squashen fri for væske og bland det i sammen med purløg og skinke.



Hæld det i en varm pande og skru ned for varmen, så "pandekagen" ikke går fra hinanden når den skal vendes, her er det med at være tålmodig så det ikke brænder på men bliver stegt ordenlig, for ellers går den i stykker når den skal vendes ( tro mig, been there), samtidig steger du et spejlæg på en pande. Læg den oven på pandekagen og server.
Så har du en ret indeholdende 248 kalorier, med 74 kalorier pr. 100 gram, 7,4 g. protein, 2,8 kulhydrat, 3,8 g. fedt.

Hvis du kan lide mine opskrifter og gerne vil vide hvornår der kommer nye, så følg bloggen på Facebook og Bloglovin'

9 kommentarer:

  1. Mmm det ser super lækkert ud! Skal helt sikkert afprøves en aften, hvor manden er ude af huset :D

    SvarSlet
  2. mmmh, ser SÅ lækkert ud (:
    nammenam :D

    /Maria Silje
    http://www.hairbymariasilje.dk/2012/05/vind-produkter-fra-derma-eco-woman.html

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er det også, og sundt og nemt :-)

      Slet
  3. Netop lavet dette til frokost... Tilføjet lidt kød og brugt lidt champignon for at give lidt mere at tygge i MUMS!!!!!!!!! tak for mad siger jeg bare - må så meget i gang med flere af dine opskrifter ;)

    SvarSlet
  4. Skal forsøge mig med denne i løbet af næste uge, men har dog lige et spørgsmål :)

    Der står man skal bruge
    2 æg
    1 bæger æggehvide

    Den ene æg blandes med mel, og det andet bruges som spejlæg? Men hvad skal man bruge et bæger æggehvide til? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej AJ

      Det ene æg blandes med æggehvide og mel :)

      Vh. Line

      Slet
    2. Så fik jeg lavet dem :)
      - Rigtig god opskrift :)

      Slet
  5. Bare lige en kommentar til AJ's indlæg; Jeg lavede den bare med det ene æg uden æggehviden, og det fungerede super ;)

    SvarSlet