Sider

onsdag den 11. juli 2012

Skinke og kartoffelrösti


Så er jeg endelig tilbage efter en velfortjent sommerferie, hvor alt hvad der hedder computer har været gemt langt væk, min første opskrift bliver en madpakkeidé som forhåbentlig falder i alles smag, håber i har nydt de få dage der har været godt vejr ;-)

250 gram revet kartofler
1 æg
100 gram æggehvide
40 gram mel
40 gram skinke
Salt & peber

Protein 5,9 g, Kulhydrat 18 g., Fedt 0,6 g. 100 kalorier pr 100 gram.

Sørg for at stege dem ved lav varme så kartoflerne kan nå at blive "gennemstegte", ellers har de den der konsistens af rå kartofler som måske ikke er så spændende.


Hvis du ikke går så meget op i kalorier, så er jeg ret sikker på et en lille håndfuld revet ost vil gøre dem endnu bedre, det er i hvertfald det jeg vil prøve næste gang :-)

Madpakken indeholder 2 blåbær og bananmuffins, en french toast og to skinke og kartoffelröstier.

Hvis du gerne vil vide hvornår der kommer nye opskrifter på bloggen, så følg med på Facebook og Bloglovin' :-)


8 kommentarer:

  1. Dejligt at du er tilbage igen!
    Håber du har haft en god ferie:-)

    Lækker madpakke du har lavet der;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej, mange tak :-) Ja det var skønt at holde lidt ferie :)

      Slet
  2. Hvor har du købt din fine madpakke? Synes det ville være praktisk med de mange rum, i stedet for et? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Maria

      Den er købt hos http://www.rent-liv.dk/madkasser/189-easylunchboxes-saet-af-4-stk.html

      Mvh. Line

      Slet
  3. Hej! Synes din madpakke ser rigtig praktisk ud med flere rum, i stedet for et, så ville høre hvor du har købt den? :-)

    SvarSlet
  4. Hej Line,
    Tusind tak for en fantastisk madblog! Min veninde og jeg er gået fuldstændig amok i dine lækre opskrifter ;)
    Jeg ville lige høre, om du har prøvet at fryse disse rösti ned og hvordan de så smager efter optøning? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej

      Det lyder godt at i kan bruge opskrifterne :)

      Jeg har ikke prøvet at fryse dem desværre, de plejer at blive spist med det samme :)
      Vh. Line

      Slet
    2. Har nu prøvet at fryse en portion - og de smager helt fint efter optøning ;)

      Slet