Jeg er en erklæret foodie - jeg lever for at spise og ikke omvendt. Jeg tænker på mad hele tiden og jeg værdsætter altid et godt veltilberedt måltid. Når man nu er så glad for mad som jeg er, sætter det sig til sidst lidt på maven og lidt på lårene. Så jeg forsøger at lave retter med et lavt kalorieindhold, der stadig smager fantastisk og mætter.
Sider
▼
lørdag den 29. september 2012
Små kyllingepizza'er til madpakken
Her kommer endnu et indsalg der er fyldt med protein og har et meget lavt kalorieindhold, de minder lidt om de små broccolitærter jeg har lavet og det er jo rigtig smart at de er portionsanrettet så man ikke spiser for meget.
150 gram kylling
6 æggehvider
1 æg
35 gram minimælk
25 gram tomatpure
65 gram revet ost fra Levevis 13%
140 gram peberfrugt
35 gram hvedemel
Masser af tørret oregano
Lidt chili (frisk eller tørret, bare hvad du har)
Salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog kyllingen i 15-18 minutter og pil den i mindre stykker.
2. Bland æggehvider/æg, mælk, tomatpure, chili, salt, peber, oregano og hvedemel i skål og pisk det godt sammen.
3. Fordel først lidt kylling og derefter lidt peberfrugt i muffinformene, hæld til sidst blandingen hen over og drys med revet ost.
4. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter ved 180 grader.
Jeg lavede 11 stk. og det vil sige at hver lille pizza-muffin endte på ca. 64 kalorier.
Næringsindhold: protein 11, kulhydrat 5,7, fedt 3,1.
Følg med i hvad der sker på bloggen via Facebook og Bloglovin'
Lækkert, men jeg har altid været lidt hip på dine muffin forme, er de af porcelen eller hvad?
SvarSletHar du prøvet i papir, kunne nemlig forestille mig de ville falde sammen i papir?
Hej
SletJeg bruger forme fra Imerco de er af silicone og koster 49 kr. for 10 stk.
Jeg kunne aldrig finde på at bruge papir, alt hænger fast i dem og så er det jo også for dyrt i længden.
Vh. Line
Hvor ser de bare lækre ud. Dejligt med noget nem inspiration til madpakken :-) Jeg har også prøvet dine gulerodswraps og fyldt dem med tun og de er bare gode. Jeg har linket til dem på min blog så andre også kan finde inspiration på din skønne blog.
SvarSletHej Anja
SletMange tak skal du have :-)
Det lyder lækkert med tun, det må jeg selv prøve :)
Vh. Line
Hej
SvarSletLavede disse i går, og de blev bare super lækre. Var dog lige en tand for forsigtig med oregano og chili, næste gang skal de have hele armen ;)
Hilsen Lisbeth
Hej Lisbeth
SletJa de smager bedsr når de lige har fået en masse krydderier, men godt at de blev gode alligevel :)
Vh. Line
Super lækre!!!
SvarSletHej Line.
SvarSletKan disse fryses? :-)
Hej
SletJeg har ikke selv prøvet at fryse dem, de ender altid med at blive spist så hurtigt :)
Vh. Line
Hej Line.
SvarSletDisse ser super lækre ud!
Kan de fryses, hvis nej hvor længe kan de holde sig i køleskab? :-)
Hej Louise
SletJeg har ikke prøvet at fryse dem, jeg plejer at have dem i køleskabet i 3-4 dage.
Vh. Line
ummenum!
SvarSlet//Maria Silje
www.hairbymariasilje.
Man kan vel godt bytte hvedemelet ud med grahamsmel?
SvarSletJeg har ikke prøvet, men vil da gerne høre om det er en succes :-)
Slet