Sider

lørdag den 29. september 2012

Små kyllingepizza'er til madpakken


Her kommer endnu et indsalg der er fyldt med protein og har et meget lavt kalorieindhold, de minder lidt om de små broccolitærter jeg har lavet og det er jo rigtig smart at de er portionsanrettet så man ikke spiser for meget.

150 gram kylling
6 æggehvider
1 æg
35 gram minimælk
25 gram tomatpure
65 gram revet ost fra Levevis 13%
140 gram peberfrugt
35 gram hvedemel
Masser af tørret oregano
Lidt chili (frisk eller tørret, bare hvad du har)
Salt og peber

Fremgangsmåde:
1. Kog kyllingen i 15-18 minutter og pil den i mindre stykker.
2. Bland æggehvider/æg, mælk, tomatpure, chili, salt, peber, oregano og hvedemel i skål og pisk det godt sammen.
3. Fordel først lidt kylling og derefter lidt peberfrugt i muffinformene, hæld til sidst blandingen hen over og drys med revet ost.
4. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter ved 180 grader.

Jeg lavede 11 stk. og det vil sige at hver lille pizza-muffin endte på ca. 64 kalorier.
Næringsindhold: protein 11, kulhydrat 5,7, fedt 3,1.

Følg med i hvad der sker på bloggen via Facebook og Bloglovin'

14 kommentarer:

  1. Lækkert, men jeg har altid været lidt hip på dine muffin forme, er de af porcelen eller hvad?
    Har du prøvet i papir, kunne nemlig forestille mig de ville falde sammen i papir?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej

      Jeg bruger forme fra Imerco de er af silicone og koster 49 kr. for 10 stk.
      Jeg kunne aldrig finde på at bruge papir, alt hænger fast i dem og så er det jo også for dyrt i længden.

      Vh. Line

      Slet
  2. Hvor ser de bare lækre ud. Dejligt med noget nem inspiration til madpakken :-) Jeg har også prøvet dine gulerodswraps og fyldt dem med tun og de er bare gode. Jeg har linket til dem på min blog så andre også kan finde inspiration på din skønne blog.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anja

      Mange tak skal du have :-)
      Det lyder lækkert med tun, det må jeg selv prøve :)

      Vh. Line

      Slet
  3. Hej
    Lavede disse i går, og de blev bare super lækre. Var dog lige en tand for forsigtig med oregano og chili, næste gang skal de have hele armen ;)
    Hilsen Lisbeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Lisbeth
      Ja de smager bedsr når de lige har fået en masse krydderier, men godt at de blev gode alligevel :)

      Vh. Line

      Slet
  4. Hej Line.
    Kan disse fryses? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej

      Jeg har ikke selv prøvet at fryse dem, de ender altid med at blive spist så hurtigt :)

      Vh. Line

      Slet
  5. Hej Line.
    Disse ser super lækre ud!
    Kan de fryses, hvis nej hvor længe kan de holde sig i køleskab? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Louise

      Jeg har ikke prøvet at fryse dem, jeg plejer at have dem i køleskabet i 3-4 dage.

      Vh. Line

      Slet
  6. ummenum!

    //Maria Silje
    www.hairbymariasilje.

    SvarSlet
  7. Man kan vel godt bytte hvedemelet ud med grahamsmel?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har ikke prøvet, men vil da gerne høre om det er en succes :-)

      Slet