Sider

torsdag den 14. juni 2012

Cheesecake-muffins og en efterlysning på en god modeblogger


Så kommer mine so far bedste muffins på bloggen, det var en svær beslutning at tage for jeg mener jo også at de blåbær-bananmuffins jeg bagte fornylig var rigtig lækre, men de her er helt fantastiske og bagt på ricottaost så fedtindholdet bliver på det minimale og der er mange bær i, så de de halv-sunde med masser af vitaminer.

250 gram ricotta
5 x æggehvide
50 gram sukker
80 gram mel
Lidt revet lime
250 gram brombær
1 vaniljestang
1 tsk. bagepulver

Rør æg, ricotta og vanilje sammen.

Rør de ingredienser sidste i og pisk det grundigt.
Læg et par brombær i bunden og hæld dejen hen over, put et par brombær på toppen.

Bag dem i ovnen 20-25 minutter ved 180 grader, alt efter hvilken ovn du har og hvor effektiv den er.

Opskriften indeholder 130 kalorier pr. 100 gram, 5,9 g protein, 19 g kulhydrat, 3,7 g fedt.

De her muffins er bagt i siliconeforme fra Imerco, så en muffin vejer ca. 60 gram og indeholder derfor ca. 78 kalorier pr. stk.

Dygtig modeblogger søges:
Efter jeg er begyndt at fokusere 100% på madbloggen laver jeg ikke så mange modeindlæg mere, så derfor har jeg lovet lundshop.dk at jeg vil hjælpe med at finde et par nye modebloggere som kan modtage fantastiske og lækre varer som de kan blogge om. Hvis det er noget for dig, eller en du kender så send en mail til mig på linels82@gmail.com med et link til din blog. Så vil jeg kontakte dig ;-)


Hvis du kan lide opskrifterne og gerne vil følge med i hvornår der kommer nye low calorie eksperimenter fra min side, så skal du følge med på Facebook og Bloglovin'.

11 kommentarer:

  1. Hvor ser det lækkert ud! De skal prøves :) Man kan vel også bruge andre bær?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det kan man helt sikkert, jeg er allerede i gang med at eksperimentere med nogle forskellige versioner der snart kommer på bloggen :-)

      Slet
  2. Det ser bare super lækkert ud, og perfekt da hindbærrene i drivhuset er klar nu! Lige et spørgsmål, bliver de faste i formen så man kan bruge papirsforme til dem, uden at det klistre sig fast?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ejj hvor er du heldig med et drivhus, det kan næsten kun blive perfekt når det er hjemmedyrkede bær :-)

      Slet
  3. Hej Line :)

    Jeg ville lige høre, om du tror, man kan lave dem med hytteost hvis man blender osten med æg? Og så dropper Ricotta.. Tror du, smagen og konsistensen bliver under?

    SvarSlet
  4. Umiddelbart vil jeg godt mene det kanlade sig gøre, uden at vide noget om det, men hvis det bliver en succes så skriv endelig ;-)

    SvarSlet
  5. Nmajbritt@hotmail.com10. juli 2012 kl. 12.54

    Tror jeg vil prøve med rabarber - har haven :0)

    SvarSlet
  6. Uhm, de er rigtig gode! Jeg skal helt sikkert også prøve dem med banan og blåbær en dag :)

    SvarSlet
  7. Lyder virkelig lækkert!

    Kan se at der er en hel del af dine opskrifter hvor du bruger ricotta.
    Jeg har endnu ikke haft held med at finde det der hvor jeg handler (som regel Bilka).
    Hvor i butikken finder du det?

    E.

    SvarSlet
  8. Hej, jeg er ret sikker på du kan få det i Bilka, jeg køber det altid i Føtex. Prøv at spørg en af medarbejderne næste gang du er ude og handle :)

    Vh. Line

    SvarSlet
  9. Ricotta står sammen med mælken og yoghurt. Jeg har ledt længe ved osten, men der står det altså ikke. Disse er iøvrigt mine yndlings muffins fra din blog. Jeg har brugt både hindbær og blåbær med stor succes.

    SvarSlet