Den her ret er ikke helt så low calorie som de pastaretter jeg plejer at lave, men stadig ret sund og smager sindssyg godt, passer perfekt til en weekend's hyggeaften med lidt rødvin og en god salat til.
1 pakke ravioli (jeg køber dem fra Princip i Føtex eller dem fra Irma, glem dem fra Pastella de er ikke værd at spise)
3 fed hvidløg
Salvie (frisk salvie er bedst)
Salt og peber
1 stor eller to små butternutsquash
1 spk. becel flydende let
Salt og peber
Lidt kogevand fra pastaen
Parmesan til at rive hen over inden servering.
Bag butternutsquash'en i ovnen i 45-50 minutter ved 200 grader, skær et par revner i den inden du putter den i ovnen. Put hvidløg ind til squash'en 10 minutter inden de skal ud.
Blend hvidløg, salt, peber og squash med en stavblender.
Steg salvien i lidt becel og hæld squashen oven i, lad det simre lidt ved lav varme.
Kog raviolien efter pakkens anvisning og hæld det derefter over i squashen sammen med en halv til en hel deciliter af kogevandet.
Rør det sammen og servér det med revet parmesamost.
Retten indeholder ca. 140 kalorier pr. 100 gram, 5,1g protein, 23 g protein, 3,9 fedt
Vil du gerne vide hvornår jeg ligger nye opskrifter på bloggen så følg med på Facebook eller Bloglovin'.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar