Sider

mandag den 12. maj 2014

Soya og sesamnudler


Så er der endnu en asiatisk nudelret på bloggen,  den her er så nem og så tager den under en halv time og lave så den er perfekt til en dag hvor du kommer sent hjem fra arbejde og så er den helt klart mere kaloriefattig end en gang take away. Jeg plejer at spise omkring 300 gram, som holder mig super mæt og passer godt ind i lav kaloriediæt. En anden god fordel ved de her wok retter er at man får den rette mængde af proteiner, kulhydrater og masser af grøntsager

200 gram kogte nudler
300 gram squash
150 gram rød peber
250 gram kylling
3 fed hvidløg fint hakket
1 spk. ristede sesamfrø
Lidt flydende becel let til stegning
Chiliflager (mængden er alt efter hvor stærkt det skal være)
Evt. lidt salt og peber.

Marinade:
2 spk. sesamolie
4 spk. risvineddike
3 spk. soya
1 spk. fishsauce
Saften fra en lime

Steg kyllingen i becel, tilsæt hvidløg og grøntsager og steg det ved høj varme. Kog nudlerne (jeg bruger dem fra de asiatiske købmænd der er gode til wok) i 2-3 minutter.
Hæld nudlerne over i wokken til kylllingen og grøntsagerne, tilsæt sesamfrø og chilliflager og hæld til sidst marinden hen over og lad det simre i et par minutter, så er der nem og velsmagende aftensmad :-)

Næringsindhold:
Kalorier pr. 100 g: 105
Protein: 6
Kulhydrat: 9,2
Fedt: 3,1


Følg med på Facebook - så er du opdateret når der kommer nye opskrifter!

1 kommentar:

  1. Endelig kommer der flere opskrifter! opdagede først din bog her for et par måneder siden og blev sku lidt æv over det så ud som om du stoppede med at blogge for nogle år siden. Men super du er igang igen, ser frem til flere af dine opskrifter :D!!!

    SvarSlet