Sider

tirsdag den 27. maj 2014

Pasta med gedeost, asparges og pinjekerner



Så er der en dejlig og frisk pastaret på bloggen igen, den er vegetar og så fungere resterne super godt kolde dagen efter i madpakken. Gedeosten giver en fantastisk smag, og gør at retten bliver lækker cremet. Men husk at hvis du laver sådan en ret her og du gerne vil have at kalorieindholdet forbliver nogenlunde lavt, så er det vigtigt at du putter masser af grøntsager i, hvilket jo heller ikke er noget problem på den her årstid hvor det hele smager så fantastisk!

Ingredienser:
500 gram kogt fuldkornspasta.
12 Cherry eller små blommetomater skåret over i halve.
200 gram asparges snittet i mindre stykker (husk at brække enden af)
15 gram pinjekerner, ristes lige på panden i 2 minutter inden.
120 gram gedeost, skåret i mindre stykker.
Salt&peber

og HUSK masser af frisk basilikum....

1.Kog pastaen, hvis der er mere end de 500 gram så gem resten til madpakken. 2. Blancér asparges i 1-2 minutter i kogende vand.. 3 Bland det hele sammen i en skål når pastaen er færdig med at koge.... så har du verden hurtigste pastaret klar på næsten igen tid!

En portion af det her indeholder ca. 117 kalorier pr. 100 gram. Så hvis du spiser en god mættende tallerken med 300 gram har du indtaget omkring 351 kalorier.

Ja det lyder næsten for nemt til at være sandt - Ha' en fantastisk dag alle sammen!





Har du lyst til at følge bloggen kan du gøre det på instagram @foodieanfashion eller på Facebook. Som endnu en opfordring kan du også lave #foodiesnfashion på de retter du selv laver, så andre kan blive inspireret :-)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar