Sider

mandag den 14. juli 2014

Yum Woon Sen


Yum Woon Sen -spicy salat med glasnudler, perfekt her i sommervarmen. Når jeg er i asien plejer jeg altid at spise masser af nudelretter, fyldt med friske grøntsager, det er næsten det eneste man har lyst til når man er nede i varmen. Lav gerne marinaden lidt før så den kan nå at trække.

Fremgangsmåde:
1. Sæt glasnudlerne i blød i kogt vand
2. Sørg for at stege det hakkede svinekød godt af i olie på en brandvarm pande
3. Hak alle grøntsager, peanuts og krydderurter (Guleroden rives på et juliennejern)
4. Bland det hele i en skål sammen med marinaden.

Ingredienser:
250 gram kogte glasnudler
500 gram hakket svinekød 3-7%
1 bundt forårsløg ca. 130 gram
200 gram peberfrugt
150 gram gulerod
30 gram peanuts
1 bundt frisk koriander
2 tsk. olie
Tørrede chiliflager eller en frisk chili

Marinade:
Saften fra en lime evt. 2
3 spk. fishsauce
8 spk. soya
4 spk. risvineddike
1 tsk. sukker

Næringsindhold: protein 11g, kulhydrat 9,0 g, fedt 2,5 g og indeholder 99 kalorier pr. 100 gram.

En portion med 320 gram indeholder 317 kalorier.

Du kan også følge bloggen på Facebook og Instagram @foodiesnfashion

Ingen kommentarer:

Send en kommentar