Ingredienser til 2 personer:
250 gram kyllingefilet
ca. 180 gram rød peberfrugter (2 små peberfrugter skåret i tynde strimler)
4 spk. soya sauce
5 fed hvidløg (hakket helt fint)
2 spk. ingefær (riv det på et rivejern)
1 hel bundt forårsløg
1 tsk. olie
2 tsk. sukker
25 gram hakkede peanuts
2 spk. hoisin sauce
4 tsk. maizena
2 spk. risvin
1 spk. sichuan peberkorn (knust i en morter)
2 spk. mørk kinesisk eddike (både den, risvin og peberkornene kan du købe hos en god asiatisk købmand)
2 spk. sesam olie
2 tørrede chilier
Fremgangsmåde:
1. Lave marinaden af olie, risvin, 1 tsk. maizena og soya. Mariner kyllingen i marinaden i min. en halt time, gerne længere.
2. Varm en pande eller wok op og steg kylling, hvidløg, ingefær, halvdelen af forårsløgene og peberfrugter sammen med saucen du laver af: eddike, soya, sesam olie, sukker og 3 tsk. maizena.
3. Tilsæt peanuts og lad det stege ca. 5 minutter mere.
4. Når du servere retten sammen med ris, så drys de sidste friske forårsløg hen over.
Den færdige Kung Poa Chicken indeholder (uden ris) 122 kalorier pr. 100 gram. 13 gram protein, 7,1 gram kulhydrat, 4, 9 gram fedt.
Nu varer det ikke længe inden bloggen helt skifter design og navn. Jeg kan løfte sløret for at størstedelen af opskrifterne stadig vil være low calorie opskrifter, og at jeg i den forbindelse arbejder på en e-bog med low calorie muffinopskrifter. På den nye blog vil der også engang i mellem dukke opskrifter på med knap så lavt kalorieindhold, det behøver jo ikke være super sundt hver dag, vel? :-)
Men opskrifter vil stadig være opdelt i almindelige og low calorie opskrifter så det bliver nemt at finde rundt i.
Jeg glæder mig til at vise jer den nye blog, og alle de nye lækre retter jeg går og eksperimentere med lige for tiden.
Ha' en fantastisk dag og weekend alle sammen :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar