Sider

fredag den 27. juli 2012

Gulerods wraps

De her wraps har jeg lavet for at lave noget andet end mine spinatwraps, de er mere søde og bliver tykkere. Når jeg laver de her opskrifter er der altid mange der spørger hvor mange jeg får ud en portion, og det er altså svært at svare på da det er forskellige størrelse pander jeg bruger og selve størrelsen/vægten på wraps'ene kan variere meget, så det er bare med selv at prøve sig frem :-)

150 gram gulerod
25 gram mel
2 æg
salt
½ dl. vand

Fremgangsmåde:
Hæld alle ingredienser i en blender og blend til gulerødderne er helt fri for klumper, hæld det på en pande og bag med middel/lav varme til den er helt gennemstegt/bagt, vend den derefter med en stor paletkniv.

De her wraps indeholder 95 kalorier pr. 100 gram, 5,3 g protein, 9,7 g kulhydrat, 3,7 g fedt

Hvis du vil vide hvornår der kommer nye opskrifter så følg med på Facebook og Bloglovin'.

14 kommentarer:

  1. Har endnu ikke prøvet nogle af dine opskrifter, har Printet en masse med henblik på at gøre det. Men har lige et enkelt ? specielt omkring disse wraps: Er de sån elastiske, hvis du forstår? Jeg tænker på om de går i stykker når man folder dem :o)

    Hilsen Rikke

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Rikke

      Jeg har ikke været ude for de gik i stykker, men det er nok heller ikke lige så holdbare som de tortilla wraps man køber i supermarkedet, de indeholder jo næsten kun mel :)

      Mvh. Line

      Slet
  2. Ser lækkert ud :) Men kræver det ikke en god blender at få blended gulerødderne?

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej jeg tror ikke min blender er specielt god, men det kræver at man blender dem ordentlig :)

      Slet
  3. Ej, hvor ser det lækkert ud, jeg er virkelig dårlig til at spise gulerødder rå, så må da lige prøve denne her opskrift af:) Heidi

    SvarSlet
    Svar
    1. God idé, de bliver rigtig gode og lidt søde :)

      Slet
  4. Lækkert ser det ud! Hvor mange får du ca ud af sådan en portion?

    SvarSlet
  5. Hej Line
    Så er disse wraps prøvet igår aftes, og var et klart hit. Jeg fik dog kun 2 ud af en portion, men de blev også lavet dejlig tykke. Jeg puttede salat, tomater, agurk og 2 store skiver kogt skinke i og en stribe dressing. Mums. I dag har jeg den anden med til frokost.
    Keep up the good work.
    I love it - citat Ole Henriksen

    Kh Joan

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Joan
      Det lyder rigtig lækkert, ja det er lidt svært at få dem rigtig tynde, har prøvet at eksperimentere lidt med det og plejer faktisk godt at kunne strække dem til 3-4 stykker, men de bliver meget forskellige i størrelsen ;)
      Mvh. Line

      Slet
  6. Jeg lavede disse igår aftes og nøj! hvor var de gode!!!
    Jeg fik denne potion til at række til 8 små tynde pandekager (ca 15-20cm i diameter), synes de var lækre selvom jeg gjorde den meget tynde!
    Med inspiration herfra vil jeg prøve at lave nogen med rødbede! tror de bliver giftige i farven, men må se med smagen!
    jeg lader vide hvordan det går!
    Jeg har aldrig været blog læser - men synes denne er fantastisk!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have :)

      Lyder spændende med rødbeder, jeg har selv bagt hytteostmuffins med rødbeder og det blev okay :-)

      Slet
    2. Har prøvet lykken med rødbeder.. de blev absolut spislige .. men de skulle lige have en halv tsk sukker for at passe til min smag!

      Slet